Page 1 of 85  > >>

23.08.2017. objavio: Miroslav Duspara
Kategorija: DTZSB
.
13.08.2017. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Gospodarstvo i okruženje

 

Tvrtka Strojrem d.o.o iz Križevaca traži djelatnike za rad na radnom mjestu tehnologa i projektanta.

Detalji vezani za radna mjesta, vrijeme prijave i uvjete prijave nalaze se u nastavku obavijesti.

13.08.2017. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Nastava

Poštovani,

Erasmus Student Network (ESN) je najveća studentska organizacija u Europi koja djeluje pod krilaticom "Studenti pomažu studentima". 

Erasmus studentska mreža Osijek (ESN Osijek) nastoji pomoći svim studentima na razmjeni koji dolaze u Osijek, svim odlaznim studentima te studentima našega Sveučilišta koji se tek vraćaju s razmjene.

 

 

17.07.2017. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Natječaj za izbor jednog suradnika u naslovnom suradničkom zvanju asistenta iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti, znanstvenog polja strojarstvo (znanstvene grane proizvodno strojarstvo) na Zavodu za industrijsko inženjerstvo na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu.

 

14.07.2017. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Upisi
Poštovani budući studenti,
ovim putem Vam želimo izraziti dobrodošlicu na Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu i obavijestiti Vas da će se upisi u 1. godinu preddiplomskog studija Strojarstva održati 19. i 20. srpnja 2017. godine
11.07.2017. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito
Dana, 11. srpnja 2017.  objavljen je u dnevnom tisku 'Glas Slavonije', na oglasnim mjestima/mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Područne službe Slavonski Brod, Euraxess te će biti objavljen u 'Narodnim novinama', Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora i znanstveno-nastavno radno mjesto izvanrednog profesora na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu.
09.07.2017. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Tvrtka Gumis iz Splita traži djelatnika za rad na CNC obradnom centru DMG DMU 80T (upravljanje Heidenhain 430) sa ili bez iskutva. Svi zainteresirani za zaposlenje u Splitu mogu se javiti na e-mail:  gumis@gumis.com.hr.

 

07.07.2017. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Poštovani,
Ministarstvo znanosti i obrazovanja izradilo je Uputu za znanstvenike prilikom odlaska na rad u inozemstvo (u daljnjem tekstu: Uputa). Uputa je izrađena s namjerom da se znanstvenicima koji odlaze na rad u inozemstvo omogući uvid u radnje koje moraju izvršiti neposredno prije odlaska u inozemstvo ili neposredno nakon dolaska u stranu državu.


Slijedom navedenog, a u svrhu podrške međunarodnoj mobilnosti hrvatskih znanstvenika, Ministarstvo znanosti i obrazovanja (u daljnjem tekstu: Ivžinistarstvo), izradilo je Uputu koja na jednom mjestu sadrži sve relevantne informacije. Uputom se utvrđuju nužni koraci u području reguliranja zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, prijave/odjave prebivališta i boravišta te poreznog tretmana znanstvenika i članova njihovih obitelji prilikom privremenog odlaska u inozemstvo zbog istraživačkog rada. Prilikom izrade Upute Ministarstvo je konzultiralo sva relevantna nadležna tijela; Ministarstvo financija — Poreznu upravu, Ministarstvo unutarnjih poslova, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje te Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

30.06.2017. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Tema nastupnog predavanja je:

Injekcijsko prešanje vs. Aditivne tehnologije

Nastupno predavanje održat će se u ponedjeljak, 10. srpnja 2017. u 15,30 sati u učionici 203 na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, Trg I. B. Mažuranić 2.

30.06.2017. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Tema nastupnog predavanja je:

Tehnologična izrada proizvoda u postupcima oblikovanja metala deformiranjem


Nastupno predavanje održat će se u ponedjeljak, 10. srpnja 2017. u 16.30 sati u učionici 203 na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, Trg I. B. Mažuranić 2.


Impressum

Poveznice