UDRUGA BIVŠIH STUDENATA STROJARSKOG FAKULTETA U SLAVONSKOM BRODU

ALMAE MATRIS ALUMNI - FACULTAS MECHANICA SLAVONSKI BROD

Trg Ivane Brlić-Mažuranić 2, 35 000 Slavonski Brod, Hrvatska

 

Poziv na „STROJARSKI IZAZOV 2017.“

Poštovane kolegice i kolege,

Jedanaesti puta zaredom Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu i Đuro Đaković Montaža d.o.o. organiziraju jedinstveni strojarski događaj u Slavonskom Brodu koji povezuje lokalnu obrazovnu zajednicu, studente, učenike i gospodarstvo.

Čast nam je pozvati Vas na XI. STROJARSKI IZAZOV koji će se održati 04. do 09. svibnja 2017. godine u zgradi Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, Trg Ivane Brlić Mažuranić 2.

Svečano otvorenje ovog događaja započinje u srijedu, 04. svibnja 2017. u 09.00 sati

Tema ovogodišnjeg Strojarskog izazova je značaj STEM-a za Republiku Hrvatsku i Europsku uniju.

Cjeloviti program događanja možete pogledati na: http://www.sfsb.unios.hr/uploads/docs/SI2017/SI%202017_program.pdf

I ove godine se "Strojarski izazov" održava kao višednevna manifestacija s nizom zanimljivih predavanja. Želja nam je kroz Strojarski izazov maturantima na afirmativan način predstaviti studij strojarstva te istaknuti prednosti studiranja na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, a našim studentima prezentirati izazove koji ih očekuju zaposlenjem u industriji. 

Na kraju prvog dana događanja, u 18 sati, predviđen je sastanak i druženje članova Udruge bivših studenata Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu na koji Vas posebno pozivamo.

Tijekom drugog dana za studente i djelatnike fakulteta organiziramo stručnu ekskurziju u Magma d.o.o. i Color Emajl d.o.o. u Požegi, za treći dan je planiran posjet tvrtki Đuro Đaković Montaža d.o.o., a posljednji dan, u utorak 09. svibnja, završavamo zanimljivim predavanjem g. Joannisa Pournarasa iz tvrtke Ascendant Capital Advisors d.o.o.

Predsjednik Udruge

Prof.dr.sc. Goran Šimunović

_________________________________________________________________________________ 

 

Član Udruge bivših studenata Strojarskog fakulteta može biti svaki svršeni student strojarstva, koji je bar dio fakultetskog obrazovanja proveo na našoj ustanovi. Svi zainteresirani trebaju popuniti, vlastoručno potpisati i dostaviti dolje priloženu Pristupnicu.

Pristupnica Alumni klubu SFSB-a

Redovita skupština -_Zapisnik 2013. godine

Statut Alumni kluba SFSB

Izborna skupština - Zapisnik 2013

Poziv na Osnivačku skupštinu

Galerija fotografija s Osnivačke skupštine

LinkedIn grupa udruge

Članarina Udruge_Poziv za plaćanje_2013 godina (PDF)


Impressum

Poveznice