14.05.2018.

Reakreditacija 2018. - Sastanak sa studentima


Kategorija: Općenito
Objavio: Stjepan Lončar

Dragi studenti,

Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. 

Dragi studenti,

Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će Stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima. Ljubazno Vas molimo da se u utorak, 15. svibnja 2018. g. s početkom u 12:00 sati u predavaonici 205, Trg Ivane Brlić Mažuranić 2, Slavonski Brod, u što većem broju odazovete na sastanak sa Stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Više o samom postupku reakreditacije možete pronaći na mrežnoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje – https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista


Impressum

Poveznice