____________________________________________________________________________
 
 
 
____________________________________________________________________
Rezultati pisane provjere znanja u postupku izbora kandidata za prijam na radno mjesto III. vrste – stručni referent za studente –
 na određeno vrijeme s punim radnim vremenom do povratka privremeno nenazočnog zaposlenika u Uredu za studente Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu održane 14. lipnja 2019.
 
Kandidati koji su ostvarili više od 50 bodova na pisanoj provjeri su:
 
  • Martina Baltić
  • Mihaela Bašić
  • Matea Tekić
  • Željka Rakuljić
Navedeni kandidati pozivaju su na razgovor (intervju) u ponedjeljak, 17. lipnja 2019. u 12.00 sati u Vijećnici Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, II. kat Trg Ivane Brlić Mažuranić 2, Slavonski Brod.
 
Povjerenstvo za izbor kandidata
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Nakon provedenog razgovora (intervjua) održanog ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine i pisane provjere znanja Povjerenstvo za izbor kandidata načinilo je konačnu rang listu:
 
  1. Martina Baltić
  2. Mihaela Bašić
  3. Matea Tekić
  4. Željka Rakuljić


 Povjerenstvo za izbor kandidata

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odluka o dabiru kanditada u postupku izbora kandidata za prijam na radno mjesto III. vrste – stručni referent za studente –  na određeno vrijeme s punim radnim vremenom do povratka privremeno nenazočnog zaposlenika u Uredu za studente Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu.

Odluka-PDF

 

Odluka Fakultetskog vijeća o izboru Aleksandra Bašića, dipl.ing.stroj. u stručno zvanje i radno mjesto stručnog suradnika u znanosti i visokom obrazovanju


Impressum

Poveznice