12.05.2020.

Važne obavijesti o održavanju ispita


Kategorija: Ured za studente
Objavio: Marija Đuršić

Poštovani studenti i polaznici programa razlikovnih obveza,

ovom prilikom Vas obavještavamo o nekoliko važnih novosti vezanih za nastavu i održavanje ispita.

 

  1. Nastava se i dalje održava po principu učenja na daljinu. Ukoliko eventualno dođe do kakvih promjena bit ćete pravovremeno obaviješteni.
  2. One studente koji su izašli na ispitni rok u ožujku molimo da pažljivo pročitaju mail koji je poslan tijekom prijepodneva vezan isključivo za taj rok i jave se nositeljima kolegija.
  3. Ispitni rok zakazan za 15.5.2020. održat će se online u prilagođenom terminu, a detaljnije upute o prijavama i provedbi ispita možete pročitati u današnjem mailu.
  4. Za korištenje aplikacija putem kojih će se odvijati ispiti bit će Vam potreban Vaš AAI@EduHr račun pa Vas molim da se pobrinete da znate svoje korisničko ime i lozinku.
  5. Svi termini vezani za predaju završnih i diplomskih radova ostaju na snazi i istih se treba pridržavati. Detalje oko online procedure vezane za predaju i obranu rada te završetak studija primit ćete pravovremeno.
  6. Polaznike programa razlikovnih obveza molimo da se jave nositeljima kolegija kako bi dobili detaljnije upute o aktivnostima koje su pred vama. Također je važno da se javite mailom (mdursic@sfsb.hr) ukoliko niste preuzeli svoje korisničke podatke koji će Vam biti potrebni za ispite.

 

Zahvaljujemo Vam na strpljenju i suradnji, kako dosadašnjoj tako i budućoj, jer je pred nama zahtjevan period kojemu se svi trebamo prilagoditi.


Impressum

Poveznice